logo-magenta-degradee

Maak een afspraak! Bel 050 33 46 84

Patrick Saint-Yves

Ons kapsalon

Goed opgeleide haarspecialisten

Onze klanten met de beste zorg omringen, dat is onze missie. U vertrouwt ons tenslotte een groot deel van uw look toe. Daarom vinden wij het belangrijk dat elk van onze medewerkers hun specialiteit hebben. Laat u verzorgen door collega’s met kennis van zaken op vlak van kleuringen, mèchen, balayages, enz... Daarnaast is Patrick Saint-Yves vooral gekend voor hun snit, wellicht onze grootste troef.

 

Advies nodig?

Een professionele kijk op uw kapsel kan soms verfrissend zijn. We overleggen graag met u welke snit en kleur u op het lijf geschreven zijn. Houdt u van de nieuwste trendy kapsels? Volgt u graag de populaire trends? Samen komen we er wel uit! We geven u ook graag tips mee om uw kapsel dagelijks te verzorgen.

 

Kwaliteitsproducten

De beste verzorging garanderen wij met de REDKEN-producten, goed voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Verkiest u evenwel een ander product, dan kunt u ook een keuze maken uit één van onze nevenproducten.

 

Even langskomen?

Wij werken graag op afspraak, maar wanneer we niet volgeboekt zijn, bent u van harte welkom zonder afspraak. Een seintje voor u vertrekt en u bent zeker!

 

Patrick Saint-Yves

Trendy-chic

De fijnste kappershanden
Kapsalon Patrick Saint-Yves
De beste kwaliteitsproducten
Dé ultieme verzorging
Dé perfecte coupe

Wij willen u steeds een eerlijke en correcte prijs geven. Twijfelt u aan een behandeling, vraag gerust de prijs op voorhand!

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.